On je prvo tvrdio kako nije video da devojčica ima samo 13 i da je maloletna, da bi vrlo brzo nastavio komunikaciju sa njom..Iako društvene mreže pružaju mnoge pogodnosti korisnicima, one predstavljaju pravu opasnost za maloletnike koji često na ovaj način postaju žrtve pedofila.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte za Android ili iOS i proverite zašto!

Kao odgovor na izopačene grupe i sve učestaliju pojavu “internet predatora”, u je osnovana neprofitna organizacija, Borba protiv pedofilije koja za cilj ima da proširi svest javnosti o opasnostima koje prete deci i upozori roditelje i nadležne organe na potencijalne pretnje, ali na jedan sasvim drugačiji način…

Grupa ljudi koji se bori protiv pedofila prati sumnjiva lica sa lažnih profila, a ukoliko se neko “upeca”, bez izuzetka završi na njihovoj javnoj stranici.

Jedan od najnovijih “predatora” je izvesni Ž.B. koji je pokušao da navede maloletnicu da mu pošalje gole fotografije.On je prvo tvrdio kako nije video da devojčica ima samo 13 i da je maloletna, da bi vrlo brzo nastavio komunikaciju sa njom. Ubrzo zatim, on je bez ustručavanja pitao devojčicu da mu pošalje neku bezobraznu fotografiju, ali je tvrdio kako je neće slati “dalje”.

Spread the love

Vezane objave