Policajac Igor A. (28) iz Priboja, koji se sumnjiči da je nasmrt pretukao Evrina Ćelahmetovića (35) u jednom kafiću uhapšen je u petak u Trebinju, a kako saznajemo on se od zločina pa sve do hapšenja krio u tom gradu

Ubica iz Priboja je lociran i uhapšen u zajedničkoj akciji pripadnika Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom Republike Srpske i SIPA. Kako saznajemo od izvora iz istrage nakon što je pobegao iz zemlje u čemu su mu pomogli njegova devojka, inače pripadnica Granične policije, otac bivši policajac i drug koji su zbog toga i uhapšeni, Igor se sve vreme krio u Trebinju.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

– On je iznajmio apartman u centru Trebinja i u njemu je provodio većinu vremena. Hranio se u restoranima, ali se u njim zadržavao što kraće i odmah bi se posle obroka vraćao u apartman. Ipak kako ne bi bio previše sumnjiv povremeno je izlazio u šetnje, ponašajući se kao turista, ali je u tim prilikama uvek na glavi nosio crni kačket koji mu je zaklanjao lice – objašnjava izvor Informera.

Igor A. je uhapšen u apartmanu, a policajci su ga savladali munjevito i nije pružio nikakav otpor. Podsetimo kobne noći, između 20. i 21. maja, Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ćelahmetovića kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i nesrećnog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.