БАЊАЛУКА, 13. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић на састанку у Бањалуци са начелником општине Вишеград Младеном Ђуревићем и привредником Душком Иконићем.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da Vlada Republike Srpske podržava svaku dobru investiciju i ideju.
Višković je na sastanku u Banjaluci sa načelnikom opštine Višegrad Mladenom Đurevićem i privrednikom Duškom Ikonićem rekao da će Vlada podržati svakog privrednika, bez obzira da li je domaći ili strani, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Tema današnjeg sastanka sa Viškovićem bila je unapređenje i jačanje poslovnog ambijenta, kao i pokretanje proizvodnje u višegradskom preduzeću “Varda”.
Privrednik Duško Ikonić iskazao je spremnost da investira u ovo preduzeće i pokrene proizvodnju, što će doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

On je istakao da su privredne inicijative koje će pokrenuti proizvodnju i donijeti nova radna mjesta posebno važne za razvoj i napredak Republike Srpske.