Pjevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini života, nakon što mu je stalo srce, prenosi portal Pink.rs.

Pjevača su pokušali da reanimiraju, ali je ipak preminuo. U posljednjem intervjuu za medije Džej je priznao da boji da će dobiti koronu i da je u strogom karantinu.

“Ne smijem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio da pijem”, rekao je nedanvo Džej na početku razgovora.

Džej je prije tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Međutim, sve što su oni savetovali pevaču je na jedno uvo ušlo, a na drugo izašlo:

“I danas sam na vezi sa ljekarima iz Austrije. Kontrolišu me i podsjećaju da vodim računa o sebi, izbjegavam velika okupljanja i da pazim šta jedem. Ali nema ništa od moje dijete i zdravog života. Nagojio sam se otkako se slabo krećem. Doktori mi pričaju da moram da pazim šta jedem, a ja naručujem brzu hranu. Volim i da popijem, mada i to sad rijetko radim jer se ne viđam ni sa kim.”

Pjevač je govorio da ne može da se odrekne duvana:

“Cigare nisam ostavio, to godinama bezuspješno pokušavam. Borim se sa tim porokom, trudim se da batalim, ali ne ide. Šta ću kad mi prijaju.”