VIŠEGRAD – Rukometni klubovi Višegrad i Crvena zvezda odigrali su večeras humanitarnu prijateljsku utakmicu, a sav prikupljeni novac namijenjen je ratnim vojnim invalidima Vojske Republike Srpske.

Fondacija “Delije” u saradnji sa Udruženjem navijača “Delije” iz Višegrada organizovala je humanitarnu akciju uz učešće dva kluba, koja je okupila veliki broj navijača, a priređena je i veličanstvena koreografija “Delija”.

Utakmica, koja je odigrana u sportskoj dvorani u Višegradu, dio je božićne akcije koju Fondacija “Delije” u saradnji sa navijačima Crvene zvezde realizuje u Republici Srpskoj.

U ime Boračke organizacije Višegrad zahvalnost “Delijama” za sve što su do sada učinili za boračku populaciju izrazio je Aleksandar Savić, istakavši da je ovo najljepši primjer sloge, požrtvovanja i humanosti.

Vaša ljubav, drage naše Delije, nije samo sportska, jer vi ste veliki humanisti i rodoljubi. Rijetko smo čuli da se ova patriotska organizacija hvali svojim doprinosom u pomoći svom narodu, da lakše prebrodi teškoće i nedaće. Zato opštinska Boračka organizacija ne smije i neće da zaboravi saradnju i zajedništvo sa svojim Delijama – istakao je Savić.

Utakmicom, u kojoj su pobijedili rukometaši Crvene zvezde, obilježeno je i 20 godina rada Rukometnog kluba “Višegrad”.