Tijelo mladića pronađeno na obali Drine kod Bijeljine, saznaje BN. Sumnja se na ubistvo. Iz Policijske uprave Bijelljina su saopštili da su u popodnevnim satima izvršili uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca. Beživotno tijelo je prevezeno na patologiju. gdje će se izvršiti obdukcija i utvrditi tačan uzrok smrti.Kako su kazali iz Policijske uprave, najvjerovatnije se radi o migrantu azijskog porijekla.

Tijelo za sada nepoznate muške osobe pronašao je lokalni mještanin u semberskom selu Amajlije na obali Drine oko podneva.

Po prijavi na teren je odmah izašla jedinica PU Bijeljina i u toku je uviđaj.Na terenu je i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina.

Nezvanično, žrtva ima prostrjelne rane na leđima, pa se sumnja da je riječ o ubistvu.

Iz Policijske uprave Bijeljina su naveli da da su danas u 12.30 čаsova telefonom dobili prijavu da je u nаsеlјu Аmајliје, nа оbаli riјеkе Drinе
uоčeno bеživоtnо tiјеlо NN licа.

“Poliicjski službenici PU Bijeljina su izašli na lice mjesta, gdje su uоčili dа sе rаdi о licu srеdnjе živоtnе dоbi. Uviđaj je u toku i utvrđivanje uzroka smrti, kao i idnetifikacija lica, rečeno je BN-u iz Poliicijske uprave Bijeljina.