Ono što nam je ostala nepoznanica jeste činjenica da li su svjesni da bigamija u Srbiji podlaže zatvorskoj kazni, kao i da takav odnos može umnogome da šteti njihovoj djeci.

Sa druge strane, Radiša i njegove dvije žene, sa ponosom i osmijehom pričaju o svojoj čudnoj zajednici. Kako kaže, nije ga briga šta selo priča, kao i da su njegovo blago šestoro djece i dvije žene.

– Moje pravo blago su mojih šestoro djece i moje dve žene, a šta će ko da priča, to nas ne interesuje, ne zanima – kaže Radiša.Na pitanje novinara kako se slažu, supruge su izjavile kako se odlično slažu, kao i da je ovakav vid odnosa, moguć.Sa njima se, sa punim pravom ne slažu ni mještani sela, ni komšije, a sudeći po pričama mještana, čak i popovi zaobilaze njihovu kuću.

Ipak, Radiša i njegova porodica izgleda nemaju sluha za kritike koje su im pužene zbog porodične zajednice u kojoj žive, pa koriste svaku priliku da opravdaju svoj izbor.

– Većina misli da nismo normalni, ali mi smo operisani od toga. Mi gledamo svoj posao – rekao je Radiša na kraju intervjua za emisiju „Nećete vjerovati“ koja se emituje u okviru kanala Glas zapadne Srbije, prenosi Blic.