– Кao budući predsjednik Republike garantujem da ćemo prema Rudom imati poseban tretman, ko god bio aktuelni načelnik. Ali naravno, doći će novi politički talas i neće se dugo zadržati ti načelnici koji su dobili izbornim inženjeringom na svojim pozicijama – poručila je Trivićeva. – U Rudom smo danas i veliko mi je zadovoljstvo biti ovdje. Time pokazujemo svoj odnos prema svakoj opštini u Republici Srpskoj, i prema Rudom i Čajniču i Osmacima i Šekovićima, odnosno svim onim opštinama koje je Vlada Republike Srpske zaboravila ili ih se sjeti pred izbore da obećaju neke investicije, a obećanja ne ispunjavaju – rekla je kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić danas u Rudom.

Trivićeva je rekla da je tu da u ljudskom i polotičkom smislu podrži Ratu Rajaka, kandidata PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Rudog.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

– On je ovdje simbol otpora nasilju koje SNSD vrši protiv sopstvenog stanovništva. Mi na to ne pristajemo. Ne smijemo kao narod pognuti glave i pristati na bilo kakve ucjene, da nam dolaze neki koji donose novac u gepecima i kupuju glasove. Protiv toga ćemo se izboriti, jer svaka vrsta korupcije potiče iz izborne korupcije. Gospodin Rajak je na prošlim izborima izgubio za mali broj glasova, narod Rudog je htio gospodina Rajaka za načelnika zato što je čestit, pošten i pravi domaćin, ali izborni inženjering je učinio svoje.

Кao budući predsjednik Republike garantujem da ćemo prema Rudom imati poseban tretman, ko god bio aktuelni načelnik. Ali naravno, doći će novi politički talas i neće se dugo zadržati ti načelnici koji su dobili izbornim inženjeringom na svojim pozicijama – poručila je Trivićeva.

Mladen Ivanić, počasni predsjednik PDP-a rekao je da u Rudom očekuje snažnu podršku, prvenstveno zbog Rate Rajaka koji u Rudom predstavlja PDP.

– Osjećam i posebno zadovoljstvo zato što podržavam Jelenu Trivić, ozbiljnog kandidata, osobu od struke, od znanja i osobu jake političke odgovornosti i snažnog stava. Jelena će Republiku Srpsku učiniti i boljom i ljepšom i drugačijom od ove današnje. Imamo ozbiljan ekonomski program, poznato je da je gospođa Trivić doktor ekonomskih nauka, u izradi programa i sam sam pomagao sa jednom grupom ljudi izradi programa i to se radilo ozbiljno i temeljno.

Mi tačno znamo šta radimo i šta želimo. Siguran sam da će podrška Jeleni Trivić biti ogromna, da ćemo snažno podržati gospodina Šarovića i da ćemo dobiti ozbiljnu ekipu i u Narodnoj skupštini i u PD PS BiH – naveo je Ivanić.

Mladomir Begenišić, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 9, rekao je da je tu da podrži Ratu Rajaka, kolegu sa liste za NSRS, a prije svega da podrži Jelenu Trivić.

– Ubjeđeni smo da će 2. oktobra doći do promjena, jer ovaj narod zaslužuje bolju i pošteniju vlast, koja će se izboriti sa korupcijom i kriminalom. Imamo i izvrstan program koji je obuhvatio sve segmente društva – poručio je Begenišić.