OSMACI, PALE – Još tri života ugašena su na putevima BiH tokom vikenda, a saobraćajne nesreće bile su kobne po Hasu S. (62) iz Zvornika, Stefana T. (21) iz Rogatice i F.L. (81) iz Livna, dok je više osoba povrijeđeno.

Naime, mladić iz Rogatice preminuo je usljed zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedjelju na putu Pale – Podgrab u Sjetlinama. U nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 5.40 učestvovali su D.K. iz Pala, koja je vozila ford, te M.K., L.B. iz Pala i S.T. iz Rogatice, koji su se nalazili u golfu.

“U nedjelju oko 22.30 S.T. je preminuo”, navodi se u policijskom saopštenju.

Isti dan u teškoj nesreći koja se dogodila kod Osmaka poginuo je Zvorničanin Haso S., a tri osobe su teško povrijeđene u sudaru opela i forda.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, nesreća se dogodila na putu Zvornik – Tuzla u Mahali, kod Osmaka, oko 16.25.

“U nezgodi su učestvovali opel zafira i ford fijesta”, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, opelom je upravljao H.S., koji je na licu mjesta smrtno stradao.

“Fordom je upravljala D.D.M. iz Dervente, koja je zajedno s putnicima M.D. i H.D. iz Dervente zadobila teške povrede. Povrijeđene su zadržane na liječenju u UKC Tuzla”, navodi se u saopštenju policije.

Livnjak F.L. (81) poginuo je u nesreći koja se dogodila u nedjelju u 15.55 na putu Livno – Bosansko Grahovo, kada je, upravljajući mercedesom, u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s puta, pri čemu je smrtno stradao.

Podsjećamo, u toku vikenda nastradale su još tri osobe, a o čemu su “Nezavisne novine” pisale u jučerašnjem broju. Naime, na mjestu gdje se gradi hidro-centrala na Neretvi u Ulogu, kod Kalinovika, smrtno je stradao muškarac iz Beograda (40), poslovođa, koji je poginuo tako što je službenim autom sletio niz stijenu visine 50 metara. Vozač mercedesa H.M. (22) iz Bugojna podlegao je povredama koje je zadobio u subotu u nesreći na ulazu u Blagaj. U nesreći koja se dogodila u nedjelju na auto-putu Sarajevo – Tarčin poginula je jedna osoba.
Dječak teško povrijeđen kao pješak

Jedanaestogodišnji pješak povrijeđen je u Ulici srpske vojske u Bijeljini.

Maloljetnika je danas oko 6.50 udarila ford fijesta kojom je upravljala M.S.

“Dječak je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je u Medicinskom centru Bijeljina na daljem liječenju”, naveli su iz Policijske uprave Bijeljina.