Kamp Odbojkaškog saveza Republike Srpske u okviru ljetnje škole sporta Ministarstva porodice omladine i sporta Reublike Srpske ove godine će se održati u Palama u periodu od 14. do 21. jula. Iako Odbojkaški savez Republike Srpske uvijek obezbjeđuje vrhunske promotere i predavače, ove godine će ponuditi još kvalitetniji sadržaj.

Odbojkaški savez Republike Srpske, ove godine, u organizaciji kampa otišao je korak dalje jer će u toku kampa u Palama na pripremama boraviti muška i ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije sa kompletnim stručnim štabovima predvođenim selektorima Nikolom Grbićem i Zoranom Terzićem.

Predjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović kaže da je savez učinio sve kako bi ovaj kamp učinio atraktivnim za učesnike.
-Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je aktuelni svjetski i evropski šampion, te olimpijski vicešampion dok je muška reprezentacija na poslednjem Evropskom prvensvu u Poljskoj osvojila bronzanu medalju pa će kamperi imati priliku da se druže sa svojim sportskim idolima. Zanimljivo je da će kamp posjetiti Tijana Bošković i Brankica Mihajlović koje su i same bile učesnice kampa Odbojkaškog saveza Republike Srpske, a danas spadaju u red najboljih svjetskih odbojkašica. Tokom trajanja kampa u Palama će boraviti i predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, selektor zlatne olimpijske reprezentacije Srbije, koji će u stručnom dijelu, dati svoj doprinos radu kampa. Kamp će posjetiti i brojni drugi ugledni i poznati bivši odbojkaši i odbojkašice – rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.

Odbojkaški savez Republike Srpske u rukovodstvu kampa, pored najkvalitetnijih domaćih trenera, angažovao je i ugledne stručnjake iz Srbije, a u samom kampu učestvaći i mladi sportisti iz Srbije.

Otvaranje kampa planirano je za 14. juli u 19,00 časova.