Branislav Z. (22) iz doljevačkog sela Malošište pravosnažno je osuđen na osam godina zatvora jer je od 2016. u više navrata obljubio ćerku svoje polusestre A. A., koja je tad imala samo devet godina

Da sve bude još bizarnije, pedofil se u sudu pravdao da ga je devojčica, koja sada ima 11 godina, ucenama prinudila na seks!

Prvi put je bolelo

U presudi monstrumu stoji da je prvi seks sa sestričinom imao u julu 2016, kad mu je došla u posetu s majkom, pa su sticajem okolnosti ostali nakratko sami u kući.- Branislav je legao u svoj krevet i pozvao dete da mu se pridruži, a zatim je svukao i nju i sebe, nakon čega ju je obljubio. Tvrdio je na sudu da nije znao da je ona tada bila nevina i da je to shvatio tek kada je video njenu krv na polnom organu. Tada se zabrinuo da će biti otkriven – kaže naš sagovornik iz istrage.Međutim, manijak je već sutradan još dva puta imao seksualni odnos sa sestričinom, a posle toga je koristio svaku priliku da je ponovo napastvuje.

– Jednom prilikom se to desilo kada su zajedno išli da skupe drva za ogrev, ali i nekoliko puta u Beogradu, gde je boravio da bi polusestri i njenoj deci pomogao da nađu stan. Branislav je manipulisao sestričinom, ubedio ju je da su oni zaljubljeni par, pa je naivna devojčica u nekoliko navrata čak i bežala od roditelja i dolazila iz Beograda u Malošište, kako bi se videla s ujakom – navodi naš izvor.Branislav na sudu nije sporio da je u više navrata obljubio sestričinu i do detalja je opisivao šta je radio s njom. Međutim, stalno je potencirao da je ona zahtevala od njega da imaju seks.

– Tvrdio je najpre da ga je sestričina ucenom naterala da imaju seks, preteći mu da će svima ispričati da ju je silovao ako je odbije. Posle je pričao da je veza sa sestričinom prerasla u ljubavnu i da to nije bio samo običan seks. I devojčica je potvrdila da je u više navrata spavala sa ujakom, ali je negirala da je ona inicirala seks. Kazala je da joj prvi put nije bilo lepo, da ju je bolelo, a da majci nije ništa ispričala jer nije ni znala da joj se desilo nešto pogrešno i nenormalno. Međutim, naglasila je da joj ujak nikad nije pretio i da se jednom prilikom, kad je bila u šumi s ujakom, sama svukla gola kako bi imali seks – priča naš sagovornik.Stravičan incest otkriven je pre nekoliko meseci, kad je Branislavova polusestra čula ćerku kako ujaku preko telefona govori: “Hajde dođi, ljubavi”, nakon čega je obaveštena policija. Međutim, kasnije, tokom istrage, devojčica je kazala da tom prilikom nije ona rekla ujaku “ljubavi”, već on njoj.

Povećana mu kazna

Branislav je prvostepeno bio osuđen na sedam godina zatvora, od maksimalno 12, koliko je predviđeno Krivičnim zakonom, jer je sud uzeo u obzir da je on mlad, loših materijalnih prilika i da se pokajao.

Ipak, Apelacioni sud mu je nedavno, postupajući po žalbi tužilaštva, dodao još jednu godinu zatvora, smatrajući da zaslužuje strožu kaznu, jer mu je žrtva sestričina, te da je prvi seks s njom imao kada je ona imala samo devet godina.