Visegrad Panorama 1536x1024

Sutra u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i bez padavina. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4°C, na krajnjem jugu zemlje do 1°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 0 i 5°C, na jugu zemlje do 8°C.

U srijedu, 17.02.2021., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno. U drugoj polovini dana se prognozira slaba kiša u nizinama, a u višim područjima slab snijeg. Padavine su većinom u Bosni. U Hercegovini u poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno slabije padavine. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1°C, na jugu zemlje do 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 4 i 9°C.

U četvrtak, 18.02.2021., u većem dijelu zemlje će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u Bosni je izgledna magla ili niska naoblaka. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11°C.