U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično i prolazno razvedravanje tokom poslijepodneva.Ujutro oblačno sa kišom, a na istoku i sjeveroistoku uglavnom suvo i promjenjivo oblačno.

Tokom zadržava se oblačno vrijeme sa kišom, a u brdsko-planiskim krajevima od zapada do istoka sa snijegom, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do tri, na jugu od pet do devet, a dnevne od tri do devet, na jugu od 10 do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest, Kupres minus jedan, Čemerno, Han Pijesak, Mrakovica, i nula, Kalinovik i jedan, Mrkonjić Grad, Bugojno, Jajce, Sarajevo i Tuzla dva, Doboj, Šipovo, Ribnik i Srebrenica tri, , Gacko, Gradačac, Zenica i Zvornik četiri, Nevesinje, Rudo, Srbac, i Sanski Most pet stepeni Celzijusovih.

U Višegradu, Foči, Banjaluci, Drvaru i Prijedoru u 13.00 časova izmjereno je šest stepeni Celzijusovih, Bihaću sedam, Bileći 10, Trebinju, Mostaru i Stocu 12 stepeni Celzijusovih.

Vezane objave