U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra će biti pretežno sunčano i prohladno, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.
Najniža jutarnja temperatura vazduha kretaće se između nula i pet stepeni, a na jugu zemlje od sedam do 11 stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće većinom između devet i 14 stepeni, na jugu od 15 do 19 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti hladno, a u višim i planinskim predjelima biće slabog mraza.
Magle će biti oko rijeka i po kotlinama.

Duvaće slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini prije podne biće umjereno jake bure, koja će poslije podne oslabiti.

U Hercegovini je danas sunčano vrijeme, a u ostalim dijelovima prije podne oblačno. U drugoj polovini dana došlo je do djelimičnog smanjenja oblačnosti.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Han Pijesak pet, Ivan-sedlo sedam, Kalinovik, Goražde i Sokolac osam, Mrakovica i Čemerno devet, Srebrenica i Tuzla 10, Mrkonjić Grad i Zvornik 11, Gacko, Nevesinje, Šipovo, Višegrad, Bijeljina, Gradačac, Jajce, Sarajevo i Zenica 12, Ribnik, Rudo, Bihać, Bugojno, Doboj, Livno i Prijedor 13, Srbac, Foča, Banjaluka, Drvar i Sanski Most 14, Bileća i Mostar 19, Trebinju 21, dok su u Neumu izmjerena 22 stepena Celzijusova