Ljetna sezona na olimpijskoj ljetpotici Jahorini počinje festivalom Jahorina 365 koji će biti održan od 29. juna do 1. jula, a na kojem će, između ostalih, nastupiti Severina i Petar Grašo.
“Cilj ovog festivala je promocija olimpijskih planina u ljetnom periodu. Zamišljen je kao trodnevni event u sklopu kojeg smo pripremili veliki broj programa”, rekao nam je direktor turističke agencije Sol Azur Samer Rešidat.

Festival Jahorina 365 predstavlja spoj zabavnih i sportskih manifestacija koje će biti raspoređene u tri dana, a organizatori izdvajaju koncerte Severine, Lexington benda i Petra Graše.”Za tri dana na Jahorini će nastupiti pet izvođača. Ispred hotela Bistrica će biti postavljena Sol Azur arena na kojoj će 29. juna nastupiti Severina, a 30. juna Lexington bend. Posjetioci će tokom dana na velikoj bini koja će biti postavljena na Poljicama moći uživati u organizovanoj zabavi za djecu i odrasle. Osim toga, bit će organizovane porodične igre bez granica, dječiji grad, pokazni letovi paragliderom i komercijalna vožnja kvadovima”, najavio je Rešidat.