Na regionalnom putu M-I 114 -Vardište, u mjestu Rodić Brdo, opština Višegrad 15.10.2020. godine oko 13,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su pet lica zadobila teške tjelesne povrede, dok je na vozilima nastupila materijalna šteta.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva vozila, i to teretno kombinovano vozilo marke „VW Krafter“ kojim je u momentu nezgode upravljao B.J. iz Višegrada, i terensko motorno vozilo „Mitsubiši“ kojim je upravljao M.M. iz Tuzle. Nakon ukazane ljekarske pomoći tri povređena lica su upućena u Univerzitetsku bolnicu Foča, i to vozač vozila marke „VW Krafter“ B.J., kao i suvozač Š.M. i putnik u vozilu I.G, dok su ostala dva povređena lica, vozač vozila marke „Mitsubiši“ M.M i suvozač S.J. preveženi u Kantonalnu Bolnicu u Goraždu na dalje liječenje.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Višegrad, a o svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode te će nakon kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu biti dostavljen odgovarajući službeni izvještaj.

Spread the love

Vezane objave