Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. apostol Luka u Doboju izvršeno je testiranje 781 laboratorijskog uzorka, a virus korona potvrđen je kod 273 osobe.Radi se o 146 muškaraca i 127 žena, od kojih je 56 mlađe, 161 srednje i 56 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 70 osoba je iz Banjaluke, 38 iz Bijeljine, 19 iz Trebinja, 12 iz Kozarske Dubice, po 11 iz Laktaša i Čelinca, po 10 iz Bileće, Doboja i Prijedora, po devet iz Višegrada i Gacka, po šest iz Prnjavora i Ribnika, po četiri iz Broda, Dervente, Lopara, Modriče i Ugljevika, tri iz Teslića, po dvije iz Istočne Ilidže, Srpca i Srebrenice i po jedna iz Bratunca, Vlasenice, Gradiške, Kneževa, Kostajnice i Novog Grada.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je 21 smrtni slučaj. Radi se o 15 muškaraca i šest žena, srednje i starije životne dobi od kojih su po dvije osobe iz Banjaluke, Novog Grada, Doboja, Zvornika i Bijeljine i po jedna iz Prijedora, Kozarske Dubice, Petrova, Teslića, Rogatice, Dervente, Foče, Novog Goražda, Šipova, Laktaša i Prnjavora.