Sinoć oko 23 sata na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku kod Zvornika odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posljedica. Nepoznata je prvo pokušalo ukrasti automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je djevojka još bila u autu, što možete vidjeti na snimku u nastavku. Ukrao auto pa se zakucao u aparat za plin (VIDEO)

Poslije neuspjele krađe, ista je ukrala drugo putničko vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu. Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za plin kojeg koriste putnička vozila, pa je saobraćaj bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije, prenosi Zvornicki.ba.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i saopštili:“Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvjetlili krivično djelo razbojništva, nakon što je 9. augusta oko 23 časa nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku”, saopštili su iz PU Zvornik.


Dodaju da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata je udarila u dio benzinske pumpe gdje se nalaze ventili za gas, a se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

“Obustava saobraćaja trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata je potom ukralo drugo putničko vozilo marke “passat” i udaljilo se u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Agencije)

Vezane objave