Od tragično preminile trudnice I.P (25) iz Užica danas su se oprostila porodica, rodbina i mnogobrojni prijatelji.

Sahranjena je na groblju Sarića osoje.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Ona je preminula na operacionom stolu devet sati nakon što je u teškom stanju primljena u užičku bolnicu. Bila je šestom mesecu trudnoće, a beba koju je nosila već je bila mrtva u njoj. Kako su naveli u bolnici i pored svih napora da spasu život trudnici, nažalost, nisu uspeli.U bolnici kažu da je urađena je obdukcija.

– Urađena je obdukcija i čeka se nalaz patologa. U ponedeljak će komisija koja je formirana da ispita ovaj slučaj održati sastanak i razmatrati sve činjenice koje su dovele do ove tragedije – kažu nadležni u užičkoj bolnici.

I.P. je bila zaposlena u klubu “Skala”. O tome kakva je bila koleginica i drug, govori i objava ovog kluba.

“Zbog tragične smrti naše drage I.P. i velikog gubitka u našem kolektivu nećemo raditi u petak 03.03. i subotu 04.03. Izvinjavamo se i hvala vam na razumevanju… Hvala ti za sve. Počivaj u miru”, oprostile su se kolege.U bolnicu su rekli da je I.P. bila u teškom stanju kada je primljena, da je imala temperaturu 39 stepeni, mučninu i povraćanje. Imala je bolove u slabinskom delu leđa i nekoliko dana je lečena od upale mokraćnih kanala.

– Odmah je utvrđeno da je beba mrtva i urađen carski rez. Imala je veliko krvarenje, dobila je 40 jedinica krvi i plazme. Urađeno je i odstranjivanje materice, ali nažalost pored svih napora preminula je na operacionom stolu – kažu nezvanično u bolnici i dodaju da je poslednji pregled imala 15. februara i da je sve bilo u redu.

Kurir.rs/Z.G.