Za vrijeme trajanja 37. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, modni sladokusci su zaista uživali u revijama poznatih dizajnera, kao i dizajnera iz regije i modnih kuća, koji su nam predstavili svoju najnoviju kolekciju. U prepunoj dvorani Doma oružanih snaga posljednju večer tradicionalne i jedinstvene sedmice mode, su nam predstavile svoju kolekciju Blanka Zgonjanin, Marina Kosorić, Svjetlana Vuković Ceca i Amina Hasanbegović.

Atraktivna i besprijekorno ženstvena „Lolita Blanka“ je ostala vjerna svojoj modnoj filozofiji i izričaju bezvremenske mode.

Marina Kosorić je je pokazala kolekciju Aqua Marina, koja ističe ličnost žene, te smatra da odjeća koju nosi žena može da pozitivno djeluje na njeno raspoloženje, te je učini samouvjerenijom. Za estetsku pripremu njenih modela pobrinula se make up artist Marina Tapara i frizerski studio Concept.

Prelijepe svečane haljine Svjetlane Vuković Cece su oduševile sve prisutne.

I za kraj, svečano zatvaranje posljednje večeri 37. Nivea BH Fashion Week je imala Amina Hasanbegović sa svojom revijom luksuznih i nježnih modela haljina, vjenčanica i kaputa.

Svaka revija je bila jedinstvena, i kao cjelina činile su savršenu sedmicu mode, kao što je i očekivano svaki put na Nivea BH Fashion Week Sarajevo.
Kao organizatori najdugovječnijeg bosanskohercegovačkog modnog događaja, Udruženje manekena i modnih kreatora i izvršni producent modna agencija Abc Models po 37-i put su nas podsjetili, da naša država Bosna i Hercegovina ima izuzetno kreativne i beskrajno inspirirane modne dizajnere.

Vezane objave