Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” organizovala je humanitarni koncert u velikoj sali Kulturnog centra “Ivo Andrić” u Višegradu.Stanovnici Višegrada su još jednom imali priliku da pokažu svoju humanost jer su sva prikupljena novčana sredstva usmjerena za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Bila je ovo još jedna u nizu provedenih akcija koju je humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” realizovala u Višegradu

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

– Cilj večerašnjeg koncerta je da se sakupe sredstva koja su namijenjena za više projekata na nivou Republike Srpske. Pored toga, cilj nam je da promovišemo organizaciju i u Višegradu, ali i u regiji – izjavio je Danijel Papić iz humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”.Učešće na ovom humanitarnom koncertu uzeli su članovi Srpskog sokolskog društva “Kralj Petar Ujedinitelj”, izvorne pjevačke grupe, vokalni solisti.

– S obzirom da se bavim pjevanjem, svakako pjesma ljude ispuni i nekako im unese radost da nastave dalje i pored problema i poteškoća. Tako da se nadam da unesem bar malo sreće u njihove živote – rekla je vokalni solista Katarina Bogdanović.


Umjetnički rukovodilac Srpskog sokolskog društva “Kralj Petar Ujedinitelj” Nikolina Šućur istakla je da se trude da na najbolji način doprinesu humanitarnim akcijama i da se odazovu kad god mogu.

– Hajde da i mi budemo srećni tako što ćemo pomoći sreći drugima. Nadam se da iz Višegrada šaljemo poruku ljubavi i prijateljstva – poručio je besjendik Milenko Dačević. 

Organizacija “Srbi za Srbe”, koja je do sada organizovala više od 1.500 događaja, pokreće planetarnu akciju “Iz bloka”, podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Srbi sa svih meridijana, imaće priliku da se organizuju, vatreno navijaju, a potom i uplate donaciju na račun organizacije “Srbi za Srbe”. Sva prikupljena sredstva usmjeriće se za pomoć porodicama na Kosovu i Metohiji.