Policijski službenici Policijske stanice Višegrad lišili su slobode lice inicijala Đ.L. iz Novog Goražda zbog sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Policijskoj stanici Višegrad 03.08.2022. godine oko 19,37 časova prijavljeno je od strane policijskog službenika Policijske stanice Višegrad da mu iz ugostiteljskog objekta u ulici Užičkog korpusa lice inicijala U.B. upućuje riječi uvredljivog sadržaja i poziva na obračun. Po zaprimanju prijave na lice mjesta je upućena patrola policijskih službenika Policijske stanice Višegrad koja je pomenutom licu uručila prekršajni nalog. Nakon uručivanja naloga policijskog službenika je u vidno alkoholisanom stanju uz korištenje fizičke snage napalo lice inicijala Đ.L. iz Novog Goražda kojom prilikom je policijski službenik zadobio tjelesne povrede. Prilikom alkotestiranja kod pomenutog lica je utvrđeno 2,17 g/kg alkohola u organizmu.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu će biti dostavljen odgovarajući Izvještaj.