U vikendu pred nama na rasporedu su mečevi poslednjeg 18. kola Prve lige Republike Srpske, a He na Drini iz Višegrada dočekaće odbojkašice Kozare.

Posle sezone iz snova, sa skorom 17:0 i potvrede dva kola prije kraja titule prvaka Republike Srpske i ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH Višegrađanke su ispisle još jednu lijepu stranicu svoje bogate istorije.
Na kraju meča protiv ekipe iz Gradiške u slavljeničkoj atmosveri proslaviće podizanje šampionskog pehara najbolje ekipe prvenstva Republike Srpske i povretak u klupsku elitu Bh odbojke.
Ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta iz Višegrada, a posebno odbojke da svojim prisustvom sa trebina uveličaju slavljeničku atmosveru višegradskih šampionki.

Meč između odbojkašica HE na Drini i Kozare na programu je u subotu 13. aprila sa početkom od 18,00 sati u dvorani u Višegradu.
Meč će suditi, Gorica Rudić i Dragan Filipovac iz Višegrada, a delegat kontrolor biće Nikola Kozić iz Ljubinja.

U ostalim mečevima posljednjeg 18. kola sastaju se:

Petak 12. april
Ljubinje Bankom – Radnik 18,00
Crvena Zvijezda – Hercegovac 19,00

Subota 13. april
Glasinac – Slavija

Nedelja 14. april
Inova – Derventa 11,00

I prije poslednjeg kola poznato je da iz lige ispadaju dvije poslednje ekipe, Kozara i Derventa, a osmoplasirana Slavija sa vicešamionom Druge lige odbojkašicama Drine iz Zvornika kroz baraž će odlučivati ko će naredne sezone igrati u Prvoj ligi.

Tabela
1.He na Drini 50
2.Inova 39
3.Hercegovac 35
4.Ljubinje Bankom 32
5.Glasinac 27
6.C. Zvijezda 26
7.Radnik 24
8.Slavija 13
9.Kozara 9
10.Derventa o

OK He na Drini