Nis, 21. decembra 2018. - Policija na mestu nesrece. Tri osobe su jutros poginule, a vise od 20 je povredjeno u sudaru voza i autobusa na obelezenom pruznom prelazu, ali bez rampe, u Donjem Medjurovu kod Nisa. Nesreca se dogodila kada je putnicki voz, koji je u 7.14 krenuo iz zeleznicke stanice Nis za Prokuplje, pri izlasku iz zeleznicke stanice Medjurovo udario u putnicki autobus. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg

Milan Zdravković, vozač “-ekspresovog” autobusa koji je skrivio nesreću 21. decembra 2018. godine u mestu Donje Međurovo u kojoj je poginulo osam osoba, osuđen je danas na osam zatvora.
Osim toga, Zdravković je dobio i zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći život su izgubili Aleksa Dimitrijević (15) iz Novog Sela koji je poginuo na mestu, Nataša Janković (42) iz Čokota, preminula u KC tokom operacije, Gajtana Stamenković (78) iz Donjeg Međurova preminula 29. decembra na intenzivnoj nezi, Vlastimir Đorđević (65) iz Donjeg Međurova, preminuo 2. januara u bolnici, Danijela Stanković (48) iz Čokota poginula na mestu, Marijana Kocić (16) iz Čokota, preminula u KC tokom operacije, Lena Ilić (16) iz Čokota, preminula 17. maja u KC Niš.

Spread the love

Vezane objave