Dragana Mirković, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvijezda, održaće veliki solistički koncert po prvi put u Sokocu, 25.juna 2022. na stadionu „Bara“.
Stepenište do zvijezda Dragana je popločala svojim hitovima (mnogi od njih postali su evergreen), visokim tiražima, velikim turnejama na kojima je obišla skoro cijeli svijet, visokobudžetnim spotovima koji su išli ispred svog vremena, kao i veliki broj nagrada koje je čine našom najnagrađivanijom pjevačicom. Pored muzičke karijere, Dragana se ostvarila i kao glumica u filmu „Slatko od snova“ gdje je glumila rame uz rame sa velikanima domaće kinematografije.
Koncert će trajati tri sata i biće sastavljen od Draganinih najvećih hitova, među kojima su „Poslednje veče“, „Kad bi znao kako čeznem“, „Milo moje, što te nema“, „Otkad sam se u tebe zaljubila“, „Pitaju me u mom kraju“, „Nisam ni metar od tebe“ koji su godinama nezaobilazni u klubovima i na koncertima.
Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen šest mjeseci do njegovog održavanja i da će koncertu sa vrhunskom scenografijom i video efektima prethoditi bogat muzički program. Publiku će do usijanja u Warm UP-u dovesti djevojka iz Crne Gore koja je svoje mjesto među najboljim di-džejevima potvrdila nastupima po brojnim evropskim klubovima.
Draganin dolazak u Sokolac i na Romaniju predstavlja sigurno jednu od najljepših i najpozitivnijih vijesti u oblasti javnog života zadnje tri decenije, stoga ne propustite ovaj muzički događaj na stadionu „Bara“ u Sokocu, prvi put nakon 25 godina.
Ulaznice će se u pretprodaji naći od 1.marta 2022.godine, onlajn u cijeloj Bosni i Hercegovini kao i na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, ovlašćenog distributera za Bosnu i Hercegovinu.
Do poslednjeg daha!