Jack Daniel’s i pizzerija ‘Kod Brke’ dvojac sa brkovima, udružili su snage i ove jeseni donijeli dašak retro kulture u Banja Luku. Naime, jedan dio prostora pizzerije ‘Kod Brke’, transformiran je u pravi pop-up Barber and Make up Shop, gdje će svi posjetitelji tokom mjeseca novembra, dobiti vrhunski tretman.
Kao netko tko je i sam imao brkove i vrlo dobro razumije koliko truda treba za njihovo održavanje, Jack je odlučio gospodi omogućiti besplatno uređenje brkova i brade, te šišanje. Iako je ovo mjesec jačeg spola, kao pravi gospodin Jack je mislio i na dame, pa će se i one u ovom retro kutku moći naručiti na ‘pin up’ make up. Svi zajedno će imati priliku prepustiti se vještim rukama poznatih domaćih frizera i šminkera, potpuno besplatno.
Jackova brijačnica bit će otvorena mjesec dana, a cilj je podsjetiti kako je davnih godina upravo ovakvo jedno mjesto bilo središte društvenog života. Osim besplatnih usluga šišanja i brijanja za gospodu, te šminkanja za dame, u prostoru koji svakim detaljem podsjeća na dobra stara vremena, jedinstvenu atmosferu upotpunit će najpoznatiji američki viski. Uz čašicu Jack Daniel’s-a i Jack Daniel’s Honey-a, svi će moći razgovarati, družiti se ili naprosto uživati u muzici old fashion style.
Jack’s Barber & Make up Shop svojim radom želi podržati i globalnu humanitarnu akciju Movember, čiji je cilj podizanje svijesti o muškim bolestima, poput raka prostate.
Radno vrijeme Jack’s Barber & Make up Shop bit će svaki dan od 16h do 21h, a subotom do 22h.